Philips brengt Wake-up Light met iPhone-lader uit

Philips gaat een Wake-up Light met iPhone-dock uitbrengen. Daarmee kun je op natuurlijke wijze wakker worden met een lamp die in 30 minuten de lichtintensiteit opvoert. Eventueel kun je daarbij ook muziek van je iPhone afspelen.

wake-upPhilips heeft tot nu toe al een aantal accessoires voor de iPhone uitgebracht. Maar de Wake-up Light die ze nu op de planning hebben staan, is compleet nieuw. De lamp is bedoeld om rustig wakker te kunnen worden: de lichtintensiteit wordt gedurende 30 minuten steeds verder opgevoerd, zodat het lijkt alsof de zon opkomt. Dergelijke lampen waren al langer te koop bij Philips. Nieuw is de geïntegreerde dock, die ervoor zorgt dat je ontwaakt met muziek van een aangesloten iPod of iPhone.

Je kunt ook wakker worden met een traditioneel piepje, een serie van vier natuurgeluiden of muziek van de ingebouwde FM-radio. De Philips Wake-up Light bevat ook een omgekeerde functie, waarbij je in slaap valt terwijl de verlichting gaandeweg wordt gedimd.

De Philips Wake-up Light voor de iPod en iPhone is in pre-order te bestellen via Amazon (levering vanaf 22 augustus) en gaat ongeveer $200 kosten. Op de Nederlandse website van Philips is de nieuwe Wake-up Light nog niet te vinden. Wel zijn daar de oude modellen te zien, waarbij een soort klokradio is ingebouwd.

philips wake-up

Via: iLounge

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 juli 2009, 17:45
Categorie Accessoires
Onderwerp philips

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.