Periscope livestream iPhone

Periscope krijgt negeerknop, Handoff en meer in nieuwste update

Periscope is na de nieuwste update uitgebreid met een aantal handige functies. Zo kun je individuele gebruikers nu het zwijgen opleggen en volg je een stream nu snel op verschillende apparaten via Handoff.

Periscope livestream iPhone
Mensen ontvolgen op sociale netwerken is altijd een beetje ongemakkelijk en Periscope is geen uitzondering op deze regel. Iedere keer een notificatie ontvangen van die ene streamer die twintig keer per dag online komt is echter heel irritant, dus komt de nieuwe update voor Periscope als geroepen.

Versie 1.1.3 voegt wat handige functies aan Periscope toe. Zo kun je individuele gebruikers negeren, zodat je geen pushberichten meer ontvangt als ze een stream starten.

Vernieuwde Periscope-tijdlijn

Ook is de tijdlijn vernieuwd waarin je de streams van over de hele wereld voorbij ziet komen. Volgens Periscope is deze selectie nu beter afgestemd op de individuele gebruiker, met streams die hem of haar (hopelijk) interesseren.

Een ander handigheidje is de toevoeging van Handoff, waarmee je bijvoorbeeld een stream kunt openen op je iPhone en vervolgens verder kunt kijken op je Mac, zonder hem eerst weer handmatig op te zoeken.

Lees ook: Zo werkt Handoff voor Mac, iPhone en iPad

Bekijk je statistieken

Tot slot kun je nu ook de statistieken van jouw streams uit het verleden bekijken, handig om te zien of er een stijgende of juist dalende lijn in je kijkersaantallen zit. Meer weten over Periscope? Lees dan ons artikel over de streaming-app.

Lees ook: iCulture vergelijkt: meerkat versus Periscope

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 juli 2015, 19:20
Categorie Apps
Onderwerpen livestream, periscope

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.