PERI Duo Case maakt van iPhone kleine boombox

Niet tevreden met de geluidskwaliteit van je iPhone? De Peri DUO Case bevestigt twee luidsprekers achterop de iPhone, waarmee hij verandert in een kleine boombox.

Peri DuoDe PERI Duo case voor de iPhone wil je geluidskwaliteit verbeteren, zonder dat je een losse speaker met je mee hoeft te dragen. Dit doet de iPhone-hoes met twee flinke speakers achterop. De case is echter meer dan een simpele luidspreker voor op de iPhone: je kunt hem ook koppelen met andere Duo-cases om tegelijkertijd je muziek af te spelen.


De iPhone-hoes verbindt met andere luidsprekercases met behulp van Wi-Fi. Hierdoor kun je bijvoorbeeld meerdere PERI DUO-cases verspreiden in je woonkamer tijdens een feestje, zodat je muziek goed door de kamer wordt verspreid. Gebruik je slechts één case voor je muziek, dan kun je de iPhone-case als traditionele Bluetooth-speaker gebruiken. Een ingebouwde 2500mAh-accu zorgt ervoor dat de speaker van stroom wordt voorzien en dat je iPhone wordt opgeladen.

Je kunt de PERI Duo bestellen door op Indiegogo 79 dollar te doneren. Je kunt dan kiezen uit een case voor de iPhone 5, iPhone 5s of iPhone 6. Wil je een iPhone 6 Plus-versie dan moet je 99 dollar doneren. Er wordt 20 dollar aan verzendkosten gerekend voor Nederland en België.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.