pencil-fiftythree-goud

Pencil van FiftyThree nu ook goudkleurig

De Pencil stylus van FiftyThree is nu in goudkleur beschikbaar, naast zwart en bruin. Pencil werkt samen met Paper, Procreate en Noteshelf.

De Pencil van FiftyThree is een van de beste cadeau’s voor iemand die van tekenen en ontwerpen houdt (zoals onze stagiair Yakim). De Pencil is sinds kort in de Apple Store verkrijgbaar en krijgt daar binnenkort uitbreiding met een nieuwe variant: de Pencil zal ook in goudkleur te koop zijn.

pencil-fiftythree-goud

De Pencil-stylus voor de iPad werkt via Bluetooth en bevat een ingebouwde oplaadbare batterij. Je kunt ermee tekenen in de bijbehorende Paper by FiftyThree-app, maar je kunt ‘m ook gebruiken als normale stylus in allerlei andere apps. De goudkleurige versie is gemaakt van geborsteld en geanodiseerd metaal, net zoals de eerder verschenen zwarte variant. Daarnaast is er ook nog een Pencil-stylus in walnoot-houtkleur. De prijs van de goudkleurige Pencil wordt hetzelfde als de bestaande varianten: €49,95.

Het leuke van de Pencil is dat het eruit ziet als een timmermanspotlood, met een afgeplat design. Zo’n potlood heeft als voordeel dat hij nooit wegrolt. Naast de eigen Paper-app werkt Pencil samen met Procreate, Noteshelf, Sketchbook en Mobile Mouse. Er komen binnenkort nog meer apps aan die samenwerken met deze mooie stylus, die met een Apple-achtige fascinatie voor details is gemaakt.

Meer info en kopen: Pencil

fiftythree-pencil-goud

fiftythree-pencil-goud

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 januari 2015, 12:35
Categorie Accessoires
Onderwerpen fiftythree, paper

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.