Pebble Time update

Pebble Time krijgt instellingen voor backlight en trilmotor

Een software-update voor de Pebble Time voegt extra instellingen toe voor de backlight, trilmotor en lettergrootte.

Pebble Time updateDe Apple Watch is misschien inmiddels in Nederland te koop, maar de concurrentie blijft tegelijkertijd net zo hard aan de weg timmeren. Zo heeft Pebble een firmware-update uitgebracht voor de Pebble Time, waardoor je nog meer op het horloge kunt instellen. Je kunt hierdoor de backlight van de Pebble Time naar eigen smaak instellen en de intensiteit van de trilmotor aanpassen.

De firmware-update laat je ook de tekstgrootte op de Pebble aanpassen – iets dat al mogelijk is op de eerste generatie Pebble en Pebble Steel. Met de grotere letters is het horloge makkelijker vanaf een afstand te lezen.

Lees ook: Pebble smartwatch: alles wat je moet weten

De Pebble Time heeft een e-ink-scherm, waardoor het horloge geen backlight nodig heeft om je scherm constant te verlichten. De backlight komt van pas bij weinig omgevingslicht. Je kunt na de firmware-update instellen hoe fel de backlight is en hoe lang de verlichting geactiveerd blijft.

Je installeert de nieuwe firmware-versie door de Pebble Time iPhone-app te starten. Je gaat vervolgens naar Menu > Support > Update Your Pebble.

De nieuwe software-update is alleen beschikbaar voor de nieuwe Pebble Time. Later dit jaar zal er ook een grote update voor oude Pebbles uitkomen, waarin de tijdlijn-interface van de Time wordt geïntroduceerd. Wanneer deze update precies wordt uitgebracht is nog niet bekend.

De Pebble Time is inmiddels ook in Nederland verkrijgbaar. Je koopt hem via onderstaande links in de iCulture Shop:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juli 2015, 11:58
Categorie Accessoires
Onderwerp pebble

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.