PayPal voor iPhone krijgt iOS 7-design en kan geld terugstorten

De iPhone-app van PayPal geniet nu iOS 7-uiterlijk en laat je geld terugstorten van je PayPal- naar je eigen rekening.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

PayPal iPhone-app iOS 7De officiële iPhone-app van de online betaaldienst PayPal heeft zich een iOS 7-uiterlijk aangemeten na de laatste update. De interface is afgestapt van zijn bruin-grijstinten en is nu strak blauw en wit, zoals veel iPhone-apps na aanpassingen voor iOS 7. Het uiterlijk is niet de enige verandering van de applicatie. De gratis iPhone-app maakt het nu ook mogelijk om geld vanaf je aparte PayPal-rekening over te maken naar je bank.

De nieuwe mogelijkheid is te vinden onder het tabblad Betaalmethoden in de app, dat in de App Store-screenshots overigens Betaalmiddelen wordt genoemd. De terugstortfunctie is vooral handig als je regelmatig geld ontvangt via PayPal. Voor de transactie naar je eigen lopende rekening of spaarrekening, hoef je nu niet langer de website van de dienst te raadplegen.

PayPal ingevoerde kaarten iPhone PayPal recente transacties iPhone

Een andere vernieuwing in PayPal versie 5.2 voor iPhone zou moeten zijn dat je zelf het startscherm van de app bepaalt. Wij zien de instelling helaas niet terugkomen in de instellingen van de app. Wel zijn er nog enkele fouten uit de app gehaald.

De vorige update van PayPal op iPhone dateert van eind oktober. Toen introduceerde de applicatie die eigendom is van eBay ondersteuning voor wachtwoord-apps.

Downloaden: PayPal (gratis, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2014, 15:56
Onderwerpen mobiel betalen, paypal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.