Eerste pakketjes met iPhone 6s onderweg naar klanten

De pakketjes met de iPhone 6s zijn op weg naar klanten, blijkt uit meldingen van operators en mensen die een bestelling hadden geplaatst. Ze komen op 25 september aan.

Verpakking iPhone 6s kleuren.
Rond 25 september zullen ze pas worden afgeleverd bij de eerste groep klanten: de eerste pakketjes met de iPhone 6s en 6s Plus. Mensen die meteen zijn gaan preorderen in landen waar de iPhone 6s op 25 september al te koop zal zijn, melden massaal dat hun pakket onderweg is. Meestal duurt het dan nog wel een paar dagen voordat het pakketje op de deurmat ligt. Dit jaar zien de doosjes er anders uit dan voorheen, zoals op de foto te zien is.

Verpakking iPhone 6s in 4 varianten

Elke kleur iPhone heeft dit jaar een ander type doosje. Kies je bijvoorbeeld voor de zilverkleurige iPhone 6s, dan krijg je een foto van een blauwe vis. Alle doosjes zijn wit met een gekleurde vis. Alleen het doosje van de spacegrijze iPhone 6s is zwart.

Verpakking iPhone 6s in zilver.Heb je zelf een pre-order voor een iPhone 6s geplaatst, dan zul je zien dat de status rond deze tijd vanzelf wijzigt, om aan te geven dat verzending wordt voorbereid of al aan de gang is. Bij mobiele operators in de landen waar de iPhone 6s vanaf 25 september verkrijgbaar is, hebben ze hun klanten ook geïnformeerd dat de pakketjes onderweg zijn en op vrijdag 25 september aankomen. Koeriers krijgen de instructie om de pakketjes in hun opslagruimte te laten liggen en allemaal tegelijk op vrijdag uit te leveren. Voorgaande jaren bleek dat er dan wel eens iets misging, waardoor een enkele geluksvogel de iPhone al eerder in handen had.

Wil je nu nog bestellen, dan kan dat, maar hou rekening met een wachttijd van een paar weken voor de roségoudkleurige modellen. Ook zul je langer dan gemiddeld moeten wachten op de iPhone 6s Plus, waarschijnlijk omdat Apple er minder van heeft gefabriceerd of bij de productie tegen problemen aan is gelopen. In China zijn alle modellen al volledig uitverkocht. Wil je alsnog een iPhone 6s in handen hebben op of rond 25 september, dan zou je kunnen aansluiten in de rij bij een Apple Store, maar de meeste voorraad zal bestemd zijn voor mensen die hun toestel komen afhalen in de winkel. Alleen in de VS zullen de mensen waarschijnlijk rijendik staan, omdat Apple een nieuw iPhone Upgrade Plan heeft aangekondigd, dat alleen in de fysieke winkels verkocht mag worden.

We verwachten de iPhone 6s in Nederland rond 2 oktober.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 september 2015, 21:39
Categorie iDevices
Onderwerpen iPhone 6s, verpakking

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.