PacketVideo belooft mobiele tv op de iPhone

PacketVideo heeft een mobiele video-appliciatie voor de iPhone ontwikkeld waarmee je televisiebeelden kunt bekijken. Maar ook hier is het aanleveren van de beelden afhankelijk van de tv-stations en de deals die PacketVideo met operators kan sluiten.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

packetvideoHet kan maar niet op met tv-aankondigingen voor de iPhone. Nu heeft PacketVideo een mobiele video-appliciatie voor de iPhone ontwikkeld waarmee je televisiebeelden kunt bekijken. Maar ook hier is het aanleveren van de beelden afhankelijk van de tv-stations en de deals die PacketVideo met operators kan sluiten. Het gaat om live tv-kanalen en on-demand video’s. Mobiele operators die tv-kijken willen aanbieden zullen de applicatie zelf onder hun eigen merknaam in de App Store moeten publiceren.

PacketVideo’s CORE softwareplatform ondersteunt videostreaming en playback, maar beschikt ook over een digitale programmagids. Gisteravond kondigden ze op Mobile Focus (ook in Barcelona) aan dat de dienst ook geschikt wordt gemaakt voor Android.

Via: Businesswire

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:34
Categorie Apps
Onderwerpen televisie, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.