Tien concepten voor de volgende generatie iPhone

Heel wat ontwerpers zouden graag de volgende generatie iPhone willen ontwerpen. Voor ontwerpers is de iPhone een mooi onderwerp om eens de fantasie op los te laten.

iphone conceptEr zijn heel wat ontwerpers die graag de volgende generatie iPhone zouden willen ontwerpen. Als ontwerper mag je al blij zijn als je één knopje van het toestel mag ontwerpen. Maar stel dat je wel de vrije hand krijgt van Apple, hoe zou zo’n toestel er dan uit komen te zien? Er zijn de afgelopen tijd heel wat ontwerpstudies voor de nieuwe iPhone verschenen. Het ene concept was nog mooier dan de andere en omdat er toch geen opdrachtgever over je schouder meekijkt kun je het als ontwerper zo gek maken als je zelf wilt. De website Toxel heeft 10 concepten op een rijtje gezet.

Geborsteld aluminium blijkt erg populair bij de ontwerpers en ook de iPhones met uitschuifbare toetsenbordjes doen het goed. Er zijn ook lelijke ideeën bij, zoals die van Tracy Hall. Onrealistische, zoals de iPhone ELITE met toetsenbord en uitschuifbare zoomlens. Of onpraktische, zoals de iPhone Air die van de MacBook Air is afgekeken. Kijk zelf wat verschillende ontwerpers ervan gemaakt hebben: Toxel.com.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 februari 2009, 10:59
Categorie iDevices
Onderwerp ontwerpen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.