p0sixninja: iPad 2 jailbreak is een kwestie van weken (jailbreak)

De hacker p0sixninja van het Chronic Dev Team heeft laten weten dat de jailbreak van de iPad 2 nog een kwestie van weken is. Het is niet duidelijk of p0sixninja doelde op een jailbreak door het Chronic Dev Team of door het iPhone Dev Team.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

iPad 2 jailbreakNa een lange stilte over een mogelijke jailbreak voor de iPad 2, heeft p0sixninja zich tijdens een livestream van MyGreatFest laten ontvallen dat een jailbreak voor de iPad 2 nog een kwestie van weken is. De opmerking van p0sixninja was een antwoord op de vraag of de jailbreak voor de iPad 2 nog dagen, weken, maanden of jaren op zich zou laten wachten. Het is niet duidelijk of de opmerking van p0sixninja slaat op een mogelijke jailbreak door zijn eigen Chronic Dev Team of dat de hacker doelde op een jailbreak door comex van het iPhone Dev Team.

iPad 2 met jailbreakEnkele weken geleden daagde p0sixninja de hacker geohot nog uit wie als eerste de bootrom van de iPad 2 zou kunnen dumpen, maar inmiddels is duidelijk geworden dat geohot deze uitdaging af heeft geslagen door de aandacht van de media die daarop volgde. De exploit waarvan in eerste instantie door comex gebruik werd gemaakt om de iPad 2 te jailbreaken, werd niet veel later door Apple gepatcht voordat de jailbreak beschikbaar kon worden gemaakt. Het iPhone Dev Team is daardoor ook niet van plan veel informatie bekend te maken over de vordering van het jailbreaken van de iPad 2, totdat het mogelijk is deze uit te brengen. MuscleNerd heeft sinds de opmerking van p0sixninja getweet dat een jailbreak door het iPhone Dev Team ook nog maanden zou kunnen duren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 juli 2014, 1:30
Categorie iDevices
Onderwerpen chronic dev team, ipad 2, jailbreak, p0sixninja

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.