Day Maker iPhone-wekker werkt als een broodrooster

Day Maker is een wekker die eruit ziet als een broodrooster. Elke ochtend plopt je iPhone er als een verse toast uit, klaar om de dag te beginnen. Binnenkort is het project op Kickstarter te vinden.

day maker achterkantBinnenkort op Kickstarter, een wekker waar je een iPhone in kunt stoppen. De Day Maker laat je iPhone eruit springen op het moment dat het tijd is om op te staan. Het lijkt op een broodrooster, waarbij je iPhone grijpklaar staat op het moment dat jij eruit moet. De achterliggende gedachte is dat de iPhone je helpt om elke dag een frisse start te maken. Als je je nog even wilt omdraaien, kun je de iPhone weer omlaag drukken, om de snooze-functie te activeren.

De Day Maker is gedacht door Michael Kritzer, die zijn idee via Kickstarter aan de man wil brengen. Kickstarter is een community waar mensen hun ideeën kunnen presenteren, waarbij ze financieel gesteund worden door mensen die het idee wel zien zitten. Hoe meer mensen inschrijven op een idee, hoe meer geld de bedenker krijgt om de productie te starten. Als koper loop je daarbij geen risico, want als het project niet doorgaat, ben je ook geen geld kwijt.

day maker

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 mei 2011, 11:00
Categorie Accessoires
Onderwerp kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.