UniScribe: overal notities maken op je iPad (jailbreak)

UniScribe is een tweak die je in staat stelt om op elk gewenst moment op je iPad notities te maken, te openen, op te slaan en te verwijderen. Je kunt UniScribe activeren door een slide-beweging te maken vanaf de linker- of rechterkant van het scherm terwijl je je in een applicatie bevindt.

UniScribe voor de iPad
UniScribe is een tweak die je in staat stelt om op elk gewenst moment op je iPad notities te maken, te openen, op te slaan en te verwijderen. Je kunt UniScribe activeren door een slide-beweging te maken vanaf de linker- of rechterkant van het scherm terwijl je je in een applicatie bevindt. UniScribe heeft dan ook geen apart icoontje op het SpringBoard.

Als voorbeeld voor de toegevoegde waarde van UniScribe schetst de maker de situatie waarbij je aantekeningen maakt terwijl je een boek leest in iBooks zonder dat je daarvoor de applicatie hoeft te verlaten. Vervolgens kun je de aantekeningen eenvoudig versturen via e-mail of copy pasten naar bijvoorbeeld je Twitter-client. Aan ondersteuning van de landscape-modus voor UniScribe wordt op dit moment nog gewerkt. Een eenvoudig maar gratis alternatief voor UniScribe bestaat ook in de vorm van Fast Notes in SBSettings. Je kunt de bijbehorende schakelaar (toggle) in SBSettings aanzetten via More gevolgd door Set Toggles.

UniScribe is voor $1,99 beschikbaar via de repository van BigBoss

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 september 2010, 22:47
Categorie Jailbreak
Onderwerpen notities, tweak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.