Ourglass: deel bijzondere momenten met je 12 beste vrienden

Ourglass is een klein sociaal netwerk voor je twaalf beste vrienden, waarmee je foto's van belangrijke momenten alleen met hen kan delen.

Ourglass-icoon.Als je graag belangrijke momenten met andere mensen wil delen, maar dit niet direct zichtbaar wil maken aan je honderden Facebook-vrienden, dan kan de app Ourglass goed van pas komen. Via deze app deel je al jouw bijzondere momenten in foto’s met alleen je twaalf beste vrienden zonder dat je last hebt van pottenkijkers.

Ourglass: 12 beste vrienden zien jouw foto’s

Ourglass is een soort klein sociaal netwerk voor alleen jou en je beste vrienden. Je maakt op een makkelijke manier foto’s van bijzondere momenten, zet er een titel of een onderschrift bij en deelt deze met maximaal twaalf personen. Vrienden kunnen op jouw posts reageren en een hartje geven en je krijgt hier automatisch een melding van. Met deze app creëer je dus een mini sociaal netwerk, zonder dat je overspoeld wordt met zinloze posts of weer een grappig bedoeld dierenfilmpje.

Ourglass is een klein sociaal netwerk voor je beste vrienden. Ourglass is een klein sociaal netwerk voor je beste vrienden.

Voordat je gebruik kunt maken van de app, moet je je telefoonnummer achterlaten zodat je een sms ter bevestiging ontvangt. Je telefoonnummer is dan ook meteen je account. Wil je vrienden toevoegen, dan speur je door je contactenlijst en stuur je ze met één druk op de knop een uitnodiging. Alle berichten die je post zijn alleen zichtbaar voor de maximaal twaalf vrienden die in jouw netwerk zitten en dit maakt Ourglass een stuk intiemer dan bijvoorbeeld Facebook.

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.