yosemite preview

OS X Yosemite publieke beta 2 en iTunes 12-update beschikbaar

Apple heeft de publieke beta 2 van OS X Yosemite uitgebracht, die gelijk is aan de OS X Developer Preview 6. Die behelst nieuwe wallpapers en iconen.

yosemite previewApple heeft vanavond de publieke beta 2 van Yosemite OS X beschikbaar gesteld, evenals een kleine update van iTunes 12. De nieuwe beta brengt niet echt grote verbeteringen met zich mee. Het is dezelfde update als de OS X Yosemite Developer Preview 6 die op 18 augustus het besturingssysteem voorzag van nieuwe iconen en desktopachtergronden.

De eerste publieke beta van OS X Yosemite kwam eind juli beschikbaar voor ongeveer een miljoen geïnteresseerden. In de tussentijd werden er gesloten beta’s voor ontwikkelaars en testers vrijgegeven. In een apart artikel zetten we alles op rij wat je over de publieke beta’s van OS X Yosemite moet weten.

Bezitters van de publieke beta kunnen ook de iTunes 12-update downloaden, eveneens uit de Mac App Store. Het ontwerp van Apple’s muziekapp is op punten bijgeschaafd.

De uiteindelijke versie van OS X Yosemite moet in het najaar voor iedereen beschikbaar worden. Eind oktober is een veel gehoord moment.

Lees ook: Publieke beta OS X Yosemite beschikbaar: dit moet je weten

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 augustus 2014, 19:44
Categorie Apple
Onderwerpen beta, mac os x, yosemite

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.