Avanca Smartphone Pouch: opbergzakje voor de iPhone

De Avanca Smartphone Pouch is een opplakbaar zakje voor achterop de iPhone. Je kunt er pasjes, een rijbewijs, oordopjes en andere spulletjes in bewaren.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

avanca pouch 1Het Nederlandse bedrijf Avanca heeft een soort rugzak voor smartphones uitgebracht. Je plakt de Avanca Smartphone Pouch met een 3M-plakstrip achterop de iPhone om je rijbewijs, pinpas, oordopjes of treinkaartjes altijd bij de hand te hebben. De pouch is gemaakt van stretchmateriaal, zodat er ook wat grotere spullen in passen. Ben je uitgekeken op de pouch, dan kun je hem er zonder lijmsporen weer vanaf halen.

Eigenlijk is de pouch bedoeld voor de iPhone 4 en iPhone 4S, maar heb je een smartphone met vlakke achterkant en een scherm van 4-inch of groter (bijvoorbeeld de Nokia Lumia, Samsung Galaxy Note of S III), dan past het ook. Je hebt keuze uit vijf kleuren: zwart, wit, marineblauw, oranje en violet (paars). Wij probeerden de Avanca Smartphone Pouch uit en vonden het zeker functioneel, al wordt je iPhone er wel een millimeter of twee dikker van. De aanduiding ‘afneembaar rugzakje’ geldt maar ten dele, want je kunt het zakje wel weer van de iPhone verwijderen, maar het is zeker niet de bedoeling dat je voortdurend het zakje erop plakt en weer eraf haalt. En zeker bij de witte uitvoering is er kans dat de pouch na verloop van tijd wat smoezelig wordt. Kies dus liever één van de andere kleuren. Via Groupon kun je de Avanca Smartphone Pouch momenteel voor 9 euro krijgen. Dat vind ik ook een passender prijs dan de normale winkelprijs van 19,95 euro.

Voor wie bang is dat zijn pasjes gedemagnetiseerd worden: volgens fabrikant Avanca kan dat niet meer gebeuren en zit er bovendien door de pouch een extra schild tussen pasjes en de telefoon.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 augustus 2012, 21:17
Categorie Accessoires
Onderwerp pouch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.