Opnieuw een reclamespotje voor de iPhone: Fix

Apple heeft opnieuw een reclamespotje voor de iPhone uitgebracht. In Fix komen Tipulator, MultiLevel en Rocket Taxi aan bod.

TipulatorGisteren bracht Apple een nieuw tv-spotje uit met de naam Read, waarin de applicaties Yelp voor restaurantrecensies, OsiriX voor medische afbeeldingen en Classics voor het lezen van boeken centraal stonden. Vandaag is er alweer een nieuwe: onder de titel Fix laat Apple zien hoe handig de applicaties Rocket Taxi, Tipulator en MultiLevel zijn.

Afgezien van Rocket Taxi gaan Tipulator en Multilevel misschien wel wat kritiek oproepen. Fooienapplicaties zijn naast zaklampen en scheetapplicaties een typisch voorbeeld van applicaties waarvan er in de App Store teveel zijn. Op iPhone-waterpassen was kritiek omdat sommige ontwikkelaars een codevoorbeeld van Apple gebruikten en er alleen maar een andere interface omheen maakten. Of dat bij MultiLevel ook het geval is, is niet op het eerste gezicht te zien. Feit is wel dat alle reviews van de applicatie als sneeuw voor de zon zijn verdwenen. Een niet echt sterke selectie, deze keer.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 januari 2009, 11:06
Categorie Apple
Onderwerp reclame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.