Operators in Singapore verkopen iPhone 4S zonder camera

De iPhone 4S is binnenkort verkrijgbaar in Singapore. Mocht je plannen hebben om daar goedkoop een simlockvrije iPhone op te pikken, dan kon dat wel eens een slecht idee zijn. Niet alleen de prijs is hoog ($900 voor een 64GB-exemplaar) maar één van de belangrijkste functies van de iPhone ontbreekt: de camera. Volgens de Jakarta […]
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

singapore-iphone-cameraDe iPhone 4S is binnenkort verkrijgbaar in Singapore. Mocht je plannen hebben om daar goedkoop een simlockvrije iPhone op te pikken, dan kon dat wel eens een slecht idee zijn. Niet alleen de prijs is hoog ($900 voor een 64GB-exemplaar) maar één van de belangrijkste functies van de iPhone ontbreekt: de camera.


Volgens de Jakarta Globe zal de iPhone 4S verkrijgbaar zijn zonder voor- en achtercamera. Een mogelijke verklaring is dat deze iPhones zijn aangepast voor militairen, die in hun kamp geen telefoon met camera mogen gebruiken. Veel militairen hebben daarom twee telefoons: eentje zonder camera om tijdens het werk in het kamp te gebruiken en eentje voor buiten het kamp.

Alleen de toestellen zonder camera mogen op het lokale Wi-Fi-netwerk, dat in de kampen aanwezig is. Ook zouden bedrijven in Singapore het verwijderen van de camera tegen betaling van $200 kunnen uitvoeren. Je hebt dan geen garantie meer en de autoriteiten in Singapore ondersteunen het ook niet. De iPhone zonder camera was korte tijd op de website van een Singaporese operator te zien, maar werd later weer offline gehaald.

m1_singapore_no_camera_iphone_4s

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

24 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.