OpenWatch: eindelijk je iPhone koppelen aan een Bluetooth-horloge (jailbreak)

Met het OpenWatch-project kun je nu je Fossil Abacus of Sony Ericsson MBW-100, 150 of 200 horloge koppelen aan je iOS-apparaat. Je kunt dan allerlei notificaties ontvangen op je horloge.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

sony-ericsson-mbw-150Er zijn Bluetooth-horloges op de markt waarmee je een koppeling met je smartphone kunt maken, zoals de Fossil Abacus of de Sony Ericsson MBW-100/150/200. Die horloges zien er niet uit als nerdtelefoon, zoals de foto van een MBW-150 hiernaast laat zien. In het project OpenWatch wordt gewerkt aan software om deze horloges ook met een iPhone te laten werken. Je hebt er een iPhone of iPod touch met jailbreak voor nodig, iOS 3.2 of later en een van de genoemde horloges.

Vervolgens kun je de tijd synchroniseren, automatisch starten op de achtergrond, de mediaspeler bedienen (spelen, pauzeren, volume, etc), sms- en belnotificaties ontvangen. Het gaat om een zeer vroege versie 0.1.1 voor iOS, dus er valt nog genoeg aan te verbeteren. Zo moet het straks mogelijk worden om binnenkomende telefoontjes op je horloge te horen. Ook moet het tekstschermpje het nummer laten zien dat je op een bepaald moment afspeelt. En als er een sms-bericht binnenkomt, zou je dat ook op je horloge moeten kunnen lezen. Het makkelijker pairen van horloge en iOS-apparaat staat ook nog op de planning. Geïnteresseerd? Op smartmadsoft.com vind je een instructie.

Tipgever: Callum

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2013, 15:13
Categorieën Accessoires, Jailbreak
Onderwerpen bluetooth, horloge, jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.