Ontwikkelaar Mubaloo geeft iPhone-applicatie van 5.500 euro weg

Mubaloo ontwikkelt een gratis applicatie voor degene met het beste idee voor een zakelijke iPhone-applicatie. Je hebt tot 11 december de tijd om je iPhone-idee in te sturen.

iphone mubalooReal Business is in samenwerking met ontwikkelaar Mubaloo een wedstrijd gestart, waarmee je een eigen iPhone-applicatie kan winnen, ter waarde van 5.000 Britse pond (dus omgerekend iets meer dan 5.500 euro). Het enige wat je hoeft te doen is in maximaal 200 woorden je ideale zakelijke applicatie beschrijven. Mobaloo kies daarna de winnaar en gaat de applicatie voor je maken.

Bedrijven die denken dat een iPhone-applicatie ze een extra boost geeft of eindelijk weer eens positief in de publiciteit komt, dan is dit een mooie kans. Mubaloo is een bedrijf dat applicaties voor de iPhone, Android, BlackBerry, Windows Mobile en Palm Pre maakt. Het bekendst (maar niet in Nederland) is de iPhone-applicatie Fuel Prices UK, waarmee je kunt opzoeken waar je het goedkoopst kunt tanken.

Ook maakten ze Woobius Eye, Alcohol Aware, HereBe en de applicatie Talk Assist, bedoeld voor mensen die zelf niet kunnen spreken. Die laatstgenoemde app is als een van de weinige wel de Nederlandse App Store verkrijgbaar.

De wedstrijd duurt tot 11 december en het staat iedereen vrij om in te schrijven. Op 16 december wordt de winnaar bekendgemaakt en het programmeerwerk begint vanaf januari 2010.

Inschrijven: Real Business
Meer info over Mubaloo: bedrijfsprofiel op MacWorld

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 november 2009, 12:49
Categorie Apps
Onderwerpen applicaties, wedstrijd

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.