Ontgrendel je iPhone met ShakeToUnlock (jailbreak)

ShakeToUnlock is een tweak die je in staat stelt om je iPhone of iPod Touch te ontgrendelen door een schuddende beweging te maken. Je kunt er ook voor kiezen om het scherm alleen op te laten lichten, bijvoorbeeld voor gebruik met LockInfo of Cydget.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

ShakeToUnlock is een nieuwe tweak van de maker van ScreenDimmer en Firewall IP die je in staat stelt om je iPhone (of iPod Touch) te ontgrendelen door een schuddende beweging te maken. De tweak werkt ook als het scherm van de iPhone is uitgeschakeld of als deze in de slaap-modus staat. Je kunt via de instellingen van de tweak verder kiezen voor de optie just undim om het scherm op te laten lichten, bijvoorbeeld voor gebruikers van LockInfo of Cydget. Bij de tweak hoort een schakelaar voor de populaire applicatie SBSettings.


Om te zorgen dat je jouw iPhone of iPod Touch niet per ongeluk ontgrendelt, kun je via de instellingen van de tweak de sensitiviteit instellen, de hoeveelheid tijd dat de iPhone of iPod Touch onbewogen moet zijn of de keuze maken voor twee aparte schuddende bewegingen binnen drie seconden. Standaard zul je na de installatie een eventuele toegangscode niet meer in hoeven te vullen, maar ook dit kun je via de instellingen wijzigen. Tot slot kun je ervoor kiezen om de tweak alleen te gebruiken als de iPhone of iPod Touch aan het opladen is, om te voorkomen dat je onnodig een aanslag pleegt op je batterij.

ShakeToUnlock is beschikbaar voor $0,79 (± €0,58) via de repository van BigBoss

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.