OnSwipe: WordPress-site geschikt maken voor de iPad

OnSwipe is een oplossing om je WordPress-site aan te passen voor tablets zoals de iPad. Je krijgt een app-achtige ervaring, terwijl het om een website gaat.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

onswipeMoet je een app ontwikkelen, of is een mobiele website eigenlijk veel slimmer? Als het aan OnSwipe ligt, zijn tablets de toekomst van de uitgeefindustrie en kun je daarbij het best voor een geoptimaliseerde website kiezen. Ze hebben een platform ontwikkeld waarmee elke uitgever content beschikbaar kan stellen via de webbrowser. Het is momenteel geschikt voor WordPress en in de toekomt ook voor Movable Type. Het resultaat is een publicatie die eruit ziet als een native app, maar in werkelijkheid een website is.

“Apps are bullshit for content”, zegt OnSwipe-medeoprichter Jason L. Baptiste in een interview met The Next Web. Met de oplossing an OnSwipe kun je met weinig moeite je bestaande content omzetten naar een iPad-geoptimaliseerde website. De oplossing stond voorheen bekend als PadPressed.

OnSwipe haalde 1 miljoen dollar investeringsgeld op om het platform verder te ontwikkelen. Volgens de makers is het insanely easy om te gebruiken. Er is ook rekening gehouden met advertenties en met een fraai uiterlijk. Programmeerervaring is niet vereist en het systeem kan meer aan dan alleen artikelen. Ook tweets, video’s, instagrams en andere content kun je publiceren.

Wie dat wil, kan zich inschrijven voor de beta-preview.

Meer info: OnSwipe
Via: @erwblo

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 januari 2011, 15:24
Categorie iOS
Onderwerpen ipad, onswipe

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.