iColors Conversion Kit maakt je iPhone wit, rood, blauw of roze

Smartphone Clinic biedt ombouwkits voor de iPhone 4 aan, waarmee je je iPhone kunt veranderen naar wit, zwart, rood of roze. Je kunt het ook laten doen.

rode iphoneWil je een originele iPhone in je favoriete kleur, dan kun je je altijd wenden tot ColorWare. Deze aanbieder voorziet elk denkbaar apparaat van een fraai kleurtje. Het is echter een prijzige oplossing, waar je zo’n $250 aan kwijt bent. Je hebt dan wel de vrije keuze uit de kleur van de voor- en achterkant, homeknop, simkaartslot en oordopjes. Wie liever iets goedkoper uit wil zijn, kan nu terecht bij de nieuwe iColors Conversion Service van Smartphone Clinic. Hiermee maak je van een zwarte iPhone 4 een exemplaar in blauw, roze, rood of wit.

Volgens de fabrikant zijn de onderdelen afkomstig van dezelfde OEM-fabrikanten waar Apple ook mee samenwerkt. Je moet de iPhone 4 opsturen naar Smartphone Clinic en bent deze dus een paar dagen kwijt. Half februari begint deze aanbieder met de ombouwoperatie, die $200 kost voor de witte iPhone. Blauw en roze kosten $230, terwijl je voor de rode variant $250 kwijt bent. Alle genoemde prijzen zijn ex verzendkosten.

Wil je nog minder geld kwijt zijn, dan heeft Smartphone Clinic ook doe-het-zelf-kits van $190 per stuk. Deze bevatten een homeknop en een glasplaat voor de voor- en achterzijde van de iPhone met keuze uit blauw, roze of rood. Bij alle producten krijg je 90 dagen garantie. Om te achterhalen hoe je je iPhone openschroeft kunt je terecht bij iFixit. Ze hebben een iPad-app met allerlei reparatiehandleidingen, ook voor telefoons zoals de iPhone.

Meer info: Smartphone Clinic

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 januari 2011, 11:04
Categorie iDevices
Onderwerp smartphone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.