Onbeperkt VoIP op de iPhone voor $30 per jaar

In Nederland bellen met de iPhone is duur, vanwege de roaming via AT&T. Maar met Soonr kun je zonder installeren Skype gebruiken en voor weinig geld bellen.

Soonr, VoIP op de iPhoneAls je als Nederlander een iPhone hebt aangeschaft zit je met een telefoon opgescheept waarmee je eigenlijk niet kunt bellen: roaming via AT&T is veel te duur. De oplossing is bellen via VoIP. Met Skype kost dat maar 2 eurocent per minuut.


Er is alleen een probleem: je kunt niet zomaar Skype op de iPhone installeren. Maar ook daar is een oplossing voor: met de online instant messaging-client Soonr krijg je toegang tot Skype zonder iets te installeren. Je kunt het ook gebruiken om te chatten.

In de VS betaal je $30 per jaar om onbeperkt te kunnen bellen. In Nederland is een jaarabonnement nog niet mogelijk, maar wat maakt dat uit? Met een prijs van 2 eurocent per minuut ben je uiteindelijk ook goedkoop uit. Er is wel een nadeel: het werkt via Wi-Fi, dus je zult een hotspot of ander Wi-Fi-accesspoint moeten opzoeken als je even wilt bellen. Bellen naar andere Skype-gebruikers is trouwens gratis.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 juli 2007, 16:25
Categorie Apps
Onderwerp abonnementen
1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.