Olloclip-lenspakket met vier lenzen nu ook voor iPad te bestellen

De olloclip vier-in-één is nu ook voor de iPad te bestellen. Het pakket bevat twee macrolenzen, een wide-angle-lens en fisheye-lens.

Olloclip iPad 4 in 1Olloclip’s lenzen zijn er niet alleen voor de iPhone: je kunt speciale varianten ook gebruiken op de iPad. Zo is het nu ook mogelijk om een nieuwe vier-in-één-variant van de olloclip voor de iPad te bestellen. In dit lenspakket vind je een fisheye-lens, een wide-angle-lens en twee macrolenzen met 10x en 15x zoom. De eerste lenzen gaan op 2 juni op de post.

De iPad-versie van de 4-in-1 olloclip komt je wellicht bekend voor: het zijn precies dezelfde lenzen als op het lenspakket dat olloclip in oktober voor de iPhone uitbracht. Door het ontwerp van de houder is er echter een speciale variant nodig, wil je hem op je iPad bevestigen.

Inmiddels zijn er aardig wat iPhone-lenzen op de markt, maar we zien de olloclip vooralsnog het vaakst gebruikt worden. Olloclip heeft ook een eigen iOS-app, met speciale fotografiemodi voor het gebruik van de specifieke lenzen.

De olloclip 4-in-1 voor iPad past op zowel de iPad mini als iPad Air, en kan worden besteld voor 70 dollar. Je betaalt daarbij minstens 30 dollar aan verzendkosten. Wellicht is het handiger om even te wachten tot de nieuwe olloclip ook in Nederland verkrijgbaar is: de lenzen worden doorgaans ook verkocht bij de Apple Store.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 mei 2014, 15:02
Categorie Accessoires
Onderwerpen lens, olloclip

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.