Ocarina krijgt update: nu met opnameknop en kerstmuziek

Ocarina heeft een update gekregen naar 1.2 en heeft daarbij een aantal verbeteringen ondergaan. Je kunt nu opnames maken en de vingerlayout is verbeterd.

ocarinaEen paar dagen geleden schreven we over de wedstrijd die de makers van Ocarina organiseren, waarbij je een filmpje kunt maken van je beste performance. Ocarina heeft nu een update gekregen naar 1.2 waardoor het opnemen van een goede soundtrack nog makkelijker wordt: je kunt nu je eigen muziek opnemen. Hiervoor is een Record-knop toegevoegd aan de interface. Er zitten nog meer nieuwe functies in, zoals een persoonlijke bibliotheek die via ocarina.smule.com te bereiken is, zodat anderen jouw muziek makkelijk kunnen terugvinden. Je kunt daardoor ook linkjes naar de opnames makkelijker via e-mail versturen, waardoor het ook voor mensen die Ocarina niet kennen of die zelfs geen iPhone hebben makkelijker wordt om naar de muziek te luisteren.

Een andere nieuwe mogelijkheid is dat je een kerstliedje kunt opnemen en deze als kerstgroet naar vrienden en familie kunt sturen. Op de website van Smule is een PDF te vinden met populaire kerstliedjes met de juiste vingerposities, voor liedjes als Jingle Bells, Jolly Old St. Nicholas, We Wish You a Merry Christmas, Up on the Housetop, Joy to the World en Deck the Halls.

De vingergaten waarmee je de fluit moet afdekken zijn verbeterd en hebben nu de naam Staggered-layout gekregen. Een bug met multitouch is daarbij ook opgelost. Mensen die de Square-layout willen blijven gebruiken kunnen dat nog steeds doen, want via de instellingen kun je terug naar de oude indeling.

Je hebt nog tot 31 december om Ocarina voor de introductieprijs van €0,79 te kopen.

Installeren: Ocarina (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 december 2008, 12:14
Categorie Apps
Onderwerpen ocarina, opname

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.