iPhone-dief valt door de mand dankzij MobileMe

iPhone-bezitter Rob is een van de weinige mensen die in de kroeg een succesverhaal over MobileMe kan vertellen. Rob's iPhone werd gestolen in de stomerij maar hij achterhaalde de dief dankzij Mobile Me-synchronisatie.

mobile meiPhone-bezitter Rob is een van de weinige mensen die in de kroeg een succesverhaal over MobileMe kan vertellen. Rob’s iPhone werd gestolen in de stomerij en omdat hij er vanuit ging dat hij het toestel toch niet weer terug zou krijgen kocht hij meteen een nieuwe. Een dag later verschenen onbekende nieuwe contactpersonen in de iPhone. De dief bleek eigen namen en telefoonnummers van vrienden aan het adresboek te hebben toegevoegd en realiseerde zich niet dat de informatie via MobileMe met allerlei andere apparaten (waaronder de nieuwe iPhone) wordt gesynchroniseerd.


Na wat rondbellen achterhaalde Rob de naam en het telefoonnummer van de dief, zodat de politie alle informatie had om de iPhone terug te halen. De iPhone zelf staat nu te koop – samen met het verhaal – op eBay. En levert zo’n goed verhaal ook nog iets op? Er is momenteel één bieder die er $399 voor over heeft.

Meer info: eBay
Via: TUAW

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

25 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.