tinder-app

Tinder-app kan nu Instagram-foto’s weergeven

Dating-app Tinder kan nu maximaal 34 foto's uit je Instagram-stream weergeven en toont ook alle interesses en gezamenlijke vrienden.

Hoe bepaal je op Tinder of iemand interessant is om te ontmoeten? Tot nu toe gebeurde dat op basis van één foto, waarmee je jezelf zo gunstig mogelijk probeerde te presenteren. Maar vanaf nu kan dat ook op een andere manier: je kunt de app koppelen aan je Instagram-profiel, zodat je meer van jezelf kunt laten zien. Tinder heeft daarvoor een update gekregen. De datingdienst, die sinds kort ook een Tinder Plus-abonnement aanbiedt zorgt ervoor dat je niet langer gebonden bent aan Facebook-foto’s om jezelf naar de buitenwereld te presenteren. Eigen foto’s uploaden is nog steeds niet mogelijk.

Tinder en Instagram koppelen

Tinder InstagramDoor Tinder en Instagram te koppelen worden de laatste 34 foto’s uit je Instagram-stream getoond aan andere Tinder-gebruikers. Deze kunnen door je Instagram-stream scrollen en doorklikken naar je profiel, als je deze niet op privé hebt gezet. Heb je dat wel, dan kun je alsnog besluiten Tinder toegang te geven om je profiel te tonen. Commentaar en likes op Instagram-foto’s zijn ook te bekijken vanuit Tinder.

Naast de koppeling met Instagram zijn er wat kleine veranderingen doorgevoerd. Zo zie je nu duidelijker of jij en je potentiële match gezamenlijke Facebook-vrienden hebben en hoe deze mensen elkaar kennen. Ook laat Tinder zien welke interesses jij en de andere persoon hebben. Tot voor kort gaf Facebook alleen de gezamenlijke interesses aan, maar met de nieuwe update kun je zien of de ander interesses heeft die misschien helemaal niet aansluiten bij je belevingswereld.

Hoewel Tinder zich bij uitstek leent voor een Apple Watch-app houden de ontwikkelaars daar hun mond nog even over. Het is dus afwachten of we binnenkort ook potentiële partners kunnen opsporen via veegbewegingen op onze pols.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 april 2015, 17:45
Categorie Apps
Onderwerp tinder

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.