NU.nl iPhone app regionieuws en meer

NU.nl voor iOS wil sneller pushberichten versturen

NU.nl voor iPhone en iPad heeft een kleine update gekregen, waardoor pushberichten voortaan sneller worden verzonden. Er komt een iOS 8-update.

NU.nl iPhone app regionieuws en meerDe iOS-app van NU.nl heeft een kleine update gekregen, die ervoor zorgt dat pushberichten voortaan sneller worden verzonden. Op deze manier ben je eerder op de hoogte van belangrijk nieuws. Daarnaast is de app op een aantal technische vlakken verbeterd. Met de update bereidt NU.nl zich voor op veel grotere plannen: voor het einde van 2014 verschijnt er een grote 5.0-update voor de app, speciaal ontwikkeld voor iOS 8.

NU.nl gebruikt met de update een nieuw pushsysteem dat sneller moet werken. Hoe dit in de praktijk zal werken is nog even afwachten: de update is nog maar net verschenen, en we kunnen het pas testen als er nieuws via een pushbericht wordt verzonden. Ook zijn een aantal animaties en beelden in de app aangepast: deze werkten niet correct in iOS 8. Onder Net binnen zal na de update geen regionaal nieuws meer verschijnen.

Verder zijn er geen significante veranderingen in de app te vinden. Die worden bewaard voor de grote iOS 8-update die later dit jaar verschijnt. NU.nl’s productmanager Jorik Dopmeijer vertelt iCulture het volgende:

De 5.0 update wordt aan de hand van de UX/UI richtlijnen van iOS 8 gebouwd. De nieuwe structuur en code van de app zorgen ervoor dat we in de toekomst sneller kunnen innoveren en dus vaker kunnen releasen.

Eind vorige maand verscheen er nog een update voor NU.nl op de iPhone en iPad. De app kreeg toen regionieuws en een nieuwe zoekfunctie.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 oktober 2014, 11:53
Categorie Apps
Onderwerp nu.nl

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.