NPO krijgt NPO Plus: meer programma’s met NLziet-abonnement

De NPO-app voor iPhone en iPad krijgt NPO Plus. Daarmee bekijk je het publieke omroep-gedeelte van NLziet in de applicatie.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

NPO Plus iPhone iPadEen dag geleden werd de naamswijziging van Nederland 1, 2 en 3 naar NPO 1, 2, en 3 officieel aangekondigd. De verandering die intreedt op 19 augustus moet de zenders duidelijker profileren. Maar maakt de laatste update van de NPO-app dingen duidelijker? De applicatie die voorheen Uitzending Gemist heette, geeft je nu toegang tot extra series en programma’s onder de noemer NPO Plus. Maar dat is onderdeel van het recent geïntroduceerde NLziet, waar je ook een abonnement op nodig hebt.

Simpel gesteld: alleen als je een NLziet-abonnement hebt, kan je NPO Plus raadplegen. Je ziet bij NPO Plus niet alle programma’s en afleveringen die je bij NLziet kan bekijken, maar alleen het gedeelte van de programma’s dat afkomstig is van de publieke omroepen.

NPO Plus is de bovenste optie in het hoofdmenu. Je moet inloggen bij NLziet om het aanbod te bekijken: een voorproefje is niet aan de orde. De nieuwe functie vervangt het gratis aanbod van NPO’s Uitzending Gemist-sectie niet. Het komt er als extra bovenop.

Lees ook: iCulture vergelijkt: Netflix, NLziet, WappZapp Plus en Videoland Unlimited

Downloaden: NPO (gratis, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 juli 2014, 21:34
Categorie Apps
Onderwerpen nlziet, npo, televisie, uitzending gemist

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.