Nieuwe iPhone-apps: Pocket Arnold, Mobicip, iPhone MMS

Arnold Schwarzenegger kan je elk moment aan het lachen maken als je Pocket Arnold installeert. WIT Software heeft een MMS-applicatie gemaakt die nergens te vinden is en Mobicip heeft een kindvriendelijke iPhone-browser.

pocket arnoldArnold Schwarzenegger werd niet zozeer bekend door zijn acteerprestaties, maar vooral door zijn merkwaardige accent en z’n ijzersterke oneliners. Met de applicatie Pocket Arnold is Arnie altijd met z’n grappige uitspraken in de buurt. Druk op één van de knoppen en je hoort een originele Schwarzenegger-uitspraak. Er zijn drie schermen met clips, die overzichtelijk zijn gehouden door met verschillend gekleurde icoontjes te werken.


pocket_arnoldGeen zin om zelf te kiezen? Tik op het cartoonhoofd van Arnie en je hoort een willekeurige quote. Te koop voor €0,79 in de App Store: Pocket Arnold.

Tim attendeerde ons via e-mail nog op een soortgelijke applicatie, maar dan met uitspraken van B.A. Baracus (Mr. T) uit de A-Team. Deze is in de App Store te vinden onder de naam iPity (gratis).

Mobicip is een kindvriendelijke browser met parental controls. Het is tegelijk de eerste gratis browser op dit gebied. Een paar dagen geleden kwam Safe Eyes uit, maar ligt vanwege de hoge prijs (€15,99) buiten bereik van de meeste ouders. Mobicip beschermt kinderen tegen ongewenste websites. Ouders kunnen via de website van de ontwikkelaar het beveiligingsniveau instellen. Er zijn drie filters, waarbij gekeken is naar de leeftijd van het kind. Je kunt een demo bekijken op mobicip.com/demo. Mobicip is gratis te downloaden uit de App Store.

iphone-mmsWIT Software heeft de applicatie MMS uitgebracht waarmee je MMS-berichten vanaf je iPhone kunt sturen. Je kunt er ook berichten mee ontvangen, inclusief afbeeldingen en videoclips. Op de website staat “iPhone MMS has arrived to your iPhone” maar in de App Store is niets te vinden. iPhoneWorld doet alsof er niets aan de hand is en verwijst braaf naar de website. WIT Software heeft iets uit te leggen als ze volgende week op Mobile World Congress staan (stand 2C63 en hal 2).

We ontvingen het nieuws over de MMS-applicatie ook als persbericht. Daarin staat: “The application is available as a white label product and is targeted for licensing to Mobile Operators worldwide.” Niet geschikt voor onmiddellijke consumptie dus 😉 De MMS-software is in opdracht gemaakt voor Vodafone Portugal en daar ook te gebruiken. We hebben het persbericht doorgestuurd naar T-Mobile; misschien gaan zij er iets mee doen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
12 februari 2009 om 23:07
Onderwerp
Categorie
iDevices
9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.