Gerucht: AT&T biedt MMS aan vanaf volgende week

MobileCrunch heeft uit betrouwbare bronnen vernomen dat het Amerikaanse AT&T vanaf volgende week eindelijk de MMS-functionaliteit gaat aanbieden aan haar iPhone-klanten.
Edward Neve - · Laatst bijgewerkt:

iphone30In Nederland kunnen we er als iPhone-gebruiker inmiddels al een tijdje gebruik van maken, maar in Amerika wachten ze er nog steeds op: het versturen en ontvangen van MMS-berichten. Weblog MobileCrunch heeft nu uit betrouwbare bronnen vernomen dat Amerikaanse telecomprovider AT&T vanaf volgende week eindelijk de MMS-functionaliteit gaat aanbieden aan haar iPhone-klanten. Eerder liet AT&T weten dat het netwerk nog niet klaar zou zijn voor MMS, en dat deze mogelijkheid pas tegen het einde van zomer beschikbaar zou komen.


Het niet aanbieden van MMS door AT&T, kon destijds tijdens de presentatie van OS 3.0 al rekenen op een hoop boegeroep uit de zaal. MMS is overigens niet de enige functionaliteit die daar nog niet werkt op de iPhone. Ook tethering wordt, net als in Nederland, nog niet officieel ondersteund in de Verenigde Staten.

MobileCrunch verwacht dat de functionaliteit tijdens het Apple-event van 9 september aangekondigd zal worden of anders ‘later in die week’:

The key is Apple’s event next week, on September 9. That’s when it’s expected that Apple will announce these new features—if not at the very event, then sometime that week.

Bron: MobileCrunch

AT&T heeft inmiddels via een bericht op haar website laten weten dat MMS vanaf 25 september beschikbaar zal zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
3 september 2009 om 21:34
Onderwerp
Categorieën
Geruchten, iDevices
14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.