Nieuwe iPhone 5c-reclame ‘Designed Together’ richt zich op iOS 7

In een nieuwe reclamevideo laat Apple zien hoe iOS 7 er uitziet en hoe de nieuwe UI met de iPhone 5c in het achterhoofd is ontworpen.

iOS 7 iPhone 5c reclameHet lijkt er op dat Apple alles op alles zet om de iPhone 5c aan de man te brengen. Slechts twee dagen nadat de nieuwe tv-reclame Plastic Perfected werd uitgezonden, heeft Apple alweer de iPhone 5c-advertentie Designed Together beschikbaar gesteld. De nieuwe video laat zien hoe de iPhone 5c met iOS 7 in het achterhoofd is ontworpen. Iets dat je terugziet in de vele kleurrijke en speelse elementen in de interface.

De video geeft zoveel aandacht aan de vernieuwde interface, dat het eigenlijk meer een advertentie voor iOS 7 lijkt. Niet gek, want de nieuwe iOS-versie verscheen gisteravond. Door hem in de reclamevideo te laten zien motiveert Apple om de update te downloaden, terwijl er tegelijkertijd voor de iPhone 5c wordt geadverteerd. De nieuwe knoppen, app-iconen en andere UI-elementen springen speels in beeld en specifieke apps worden ingezoomd in de video getoond.

https://www.youtube.com/watch?v=cO3rsfE7GM0

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 september 2013, 10:52
Categorie Apple
Onderwerpen ios 7, iPhone 5c

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.