Nieuwe iPhone 5-reclame van Apple richt zich op FaceTime

Een nieuwe iPhone 5-reclame op Amerikaanse televisie laat zien hoe de iPhone 5 gebruikt kan worden voor FaceTime-gesprekken.

Facetime reclameApple heeft in de Verenigde Staten een nieuwe reclame voor de iPhone 5 uitgezonden, waarin wordt getoond hoe je met FaceTime in contact kunt blijven met anderen. De nieuwe video doet dit op vrij simpele wijze: je ziet een minuut lang iPhone 5-gebruikers die met FaceTime bellen, met op de achtergrond een rustig muzieknummer. De reclame eindigt met de boodschap: “Every day more people connect face to face on the iPhone than any other phone”.

Met iOS 7 gaat Apple FaceTime nog meer uitbreiden: dan zal de videobeldienst ook audiogesprekken ondersteunen, waarbij er minder data wordt verbruikt. Deze nieuwe functie zit nog niet in de reclame verwerkt.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iu1jHtf_oUc

Apple probeert de afgelopen tijd steeds meer in reclames te laten zien welke iPhone-functies je leven kunnen verbeteren. In een promovideo die afgelopen juni verscheen zagen we al hoe levensveranderend bepaalde iPhone-apps zijn geweest. Een clip uit mei liet zien hoe de iPhone 5 als muziekspeler gebruikt kan worden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 augustus 2013, 9:12
Categorie Apple
Onderwerpen facetime, reclame

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.