Nieuwe iPhone 4-bestellingen in VS verschoven naar 14 juli

In de Amerikaanse Apple Store is de leverdatum voor nieuwe bestellingen naar 14 juli verschoven.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 4 vanaf 14 juli leverbaarApple lijkt veel moeite te hebben om te voldoen aan de vraag naar de nieuwe iPhone 4. In een persbericht liet het bedrijf eerder vandaag al weten dat er gisteren 600.000 voorbestellingen zijn geplaatst, een aantal waar door Apple en de providers niet op was gerekend. Eerder vandaag ging de leverdatum voor nieuwe bestellingen in de US Apple Store al naar 2 juli, maar inmiddels is dat voor beide modellen 14 juli geworden.

Eerder vandaag schreven wij ook al dat een woordvoerder van het Duitse T-Mobile had verklaard dat het bedrijf tien keer zoveel aanvragen voor de iPhone 4 heeft gekregen dan vorig jaar juni het geval was bij de iPhone 3GS. Inmiddels voegt ook de Amerikaanse provider AT&T zich bij dat rijtje met soortgelijke uitspraken. De provider heeft daarom de voorbestellingen tot nader orde opgeschort.

Ook in Franse online Apple Store is de leverdatum voor nieuwe iPhone 4-modellen naar 2 juli verschoven, eerder stond die nog op 24 juni. Vanaf diezelfde datum is het toestel verkrijgbaar in de de VS, Japan, Groot-Brittannië, Frankrijk en Duitsland. Het lijkt erop dat mensen die op 24 juni op de bonnefooi een iPhone 4 in een van deze landen willen kopen wel eens met lege handen naar huis zouden kunnen gaan. Vanaf eind juli is het toestel ook verkrijgbaar in Nederland, maar het is niet te hopen dat hier ook soortgelijke situaties zullen ontstaan.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 juni 2010, 10:27
Categorieën iDevices, Providers
Onderwerpen iPhone 4, levering, vs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.