Nieuwe Disney kindercamera heeft iPad-aansluiting

Er is een nieuwe Disney-camera voor kinderen verschenen, die een aansluiting voor de iPad heeft. Zo wordt het makkelijk om op vakantie foto's die je met de camera hebt gemaakt, over te zetten naar de iPad.

disney cameraEen digitale camera koop je misschien niet zo snel meer, nu er in toestellen zoals de iPhone een prima 8 megapixel-camera zit. Maar voor de kinderen kan het leuk zijn, om ze op jonge leeftijd al met fotografie in contact te brengen. Speciaal voor de kids is er nu een AppClix-camera met vrolijk Disney-motief. Er zit een 7-megapixelcamera in en je kunt 4x zoomen. Maar de echte bijzonderheid is een aansluiting voor je iPad. Door de AppClix-camera op de iPad aan te sluiten kun je foto’s uploaden en bewerken met de gratis Disney Pix-applicatie.

Heb je geen iPad, kan kun je ook via een sd-kaartslot de foto’s eruit halen. Slechts 32MB opslag levert de fabrikant mee op het standaard aanwezige sd-kaartje. De camera kost 60 dollar en is verkrijgbaar in meerdere kleuren, met keuze uit je favoriete Disney-karakters. Het zou wel eens tot een hele reeks camera’s met iPad-aansluiting kunnen leiden.

Nog een leuk weetje: het Twitter-geluisje in iOS 5 blijkt gelijk te zijn aan het geluidje bij de toegangshekken van Disney.

disney-mickey-mouse-camera

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 december 2011, 23:50
Categorie Accessoires
Onderwerpen camera, disney

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.