‘Nieuwe details over budget-iPhone met plastic behuizing’

De budget iPhone voor China en soortgelijke landen zal helemaal van plastic worden gemaakt, met een 4-inch scherm van Gorilla Glass en een uiterlijk dat het midden houdt tussen iPod touch en iPod classic, zegt iLounge.

ilounge zijkant
iLounge, de website die onlangs details naar buiten bracht over toekomstige iPhones en iPads, heeft nu weer nieuwe details vergaard. Deze keer gaat het over de geruchtmakende goedkopere iPhone, die bedoeld is voor groeimarkten zoals China. Volgens de bronnen bestaat het toestel voornamelijk uit plastic. Aan de voorkant ziet het nieuwe toestel eruit als een iPhone 5, met een 4-inch scherm en een resolutie van 1136 x 640 pixels. Het verschil is dat de achterkant een gebogen behuizing heeft, dat doet denken aan de iPod touch en de iPod classic.

Het gaat om een nieuw ontwikkeld toestel, geen aangepaste versie van de iPhone 3G of 3GS. Het toestel heeft een retinascherm en een Lightning-aansluiting, meldt iLounge.

Aan de voorkant zitten de sensoren, camera en knoppen op dezelfde plek als de iPhone 5. Voor kopers van een budgettelefoon zal het een sprong vooruit zijn in specs, als je het vergelijkt met de huidige budget-iPhones (iPhone 3GS en iPhone 4). Een kenmerkende eigenschap: het scherm loopt niet vlak tot aan de randen, maar steekt iets uit. Voor het scherm zal Gorilla Glass worden gebruikt.

ilounge-budget-1

ilounge-budget-2

ilounge-budget-3

ilounge-budget-4

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 januari 2013, 18:27
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen budget iphone, geruchten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.