Nieuwe concepten tonen gekleurde budget iPhone

De budget iPhone zou er wel eens uit kunnen zien als op deze fraaie impressies van MacRumors. Het toestel is plastic en in vier kleuren uitgevoerd.

Budget iPhone uitgevoerd in groenKomt hij wel of komt hij niet? Als er een budget iPhone komt, kan hij er wel eens uitzien zoals de impressies in dit artikel. De website MacRumors liet de renderings maken op basis van recente Chinese fabrieksfoto’s waarop delen van de goedkope iPhone al te zien zouden zijn. Het concept is geïnspireerd door de geruchten dat de instap-iPhone wel eens de felle kleuren zou kunnen krijgen die Apple eerder als hoesjes voor de iPhone 4 en iPhone 4S aanbood. Ook oogt de buitenkant in de concepten van kunststof.


Geel, roodachtig, groen en wit. Dat zijn de vier kleurvarianten die beschikbaar zouden komen volgens de concepten. Ook het formaat, de vorm en zelfs de plastic textuur van het concept zijn op eerdere geruchten gebaseerd. De telefoon zal iets groter en breder zijn dan de iPhone 5. Dat klinkt misschien onwaarschijnlijk, maar wordt deels ook veroorzaakt door een dikkere, plastic buitenkant. Het concept meet daarnaast 8,5 millimeter dikte tegenover 7,6 voor de iPhone 5. De volumeknoppen in het concept zijn verder niet rond, maar ‘pilvormig’. Hoe waarschijnlijk dat is, nu je de volumeknoppen als fotoshutter kan bedienen, mag je zelf bepalen.

Budget iPhone rendering MacRumors achterkant

Budget iPhone wit voor en achter

Reacties: 22 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.