Plastic iPhone Lite vergeleken met eerdere iPhones (video)

Een nieuw verschenen video toont de plastic iPhone lite in vergelijking met oudere iPhones, zoals de iPhone 3GS (die ook van plastic was).

plastic iphone liteMichael Kukielka heeft een prachtige video gemaakt, waarin hij de plastic behuizing van de ‘iPhone Lite’ vergelijkt met eerder verschenen iPhones en iPods. De video is de moeite waard om te kijken, want de beelden zijn superscherp en de plastic behuizing die Kukielka demonstreert, ziet er Apple-waardig en netjes afgewerkt uit.

Op de achterzijde van de plastic behuizing is een dunner lettertype voor de opdruk ‘iPhone’ te zien. Vooral de vergelijking met de iPhone 3GS (die ook van wit plastic was gemaakt) toont duidelijk hoe de afmetingen van de nieuwe iPhone Lite zullen uitpakken.

Cijfers tijdens de rapportage van kwartaalresultaten lieten zien, dat er in landen als India, China, Turkije en Polen nog veel vraag is naar oudere iPhones zoals de iPhone 4. Met een budget iPhone zou Apple in deze landen een slag kunnen slaan. Maar ook in Nederland en België is er vast vraag naar een goedkopere uitvoering van de iPhone. Het zal waarschijnlijk geen echt budgettoestel worden, maar een middenklasser.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2013, 12:48
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp budget iphone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.