‘iPhone Lite in twee varianten: Zenvo en Zagato/Bertone’

De iPhone Lite zal in twee varianten verschijnen, met codenaam Zenvo en Zagato/Bertone. De ene is bedoeld voor China, de andere voor de rest van de wereld.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

iphone lite kleurenDe budget iPhone Lite zou wel eens in september kunnen verschijnen. Geruchten spreken over een plastic behuizing en een prijs op middenklasseniveau. Inmiddels lijkt het vrij zeker dat de iPhone Lite een echt product is, maar het zouden er wel eens twee kunnen zijn, aldus nieuwe geruchten. De twee toestellen hebben codenaam Zenvo en Zagato/Bertone. De ene is bedoeld voor China, de andere voor de rest van de wereld.

Beide zijn voorzien van een 4-inch scherm, maar intern zijn er verschillen in de processor en de draadloze verbindingen. De iPhone Zenvo zou een H5P dual-core processor bevatten, gemaakt door Samsung, met daarnaast 1 GB RAM, FDD 4G-connectiviteit en Bluetooth 4.0. Het iets duurdere model met codenaam Zagato/Bertone is gericht op China en voorzien van een H6P-processor en TDD 4G LTE.

plastic iphones

Apple probeert geld te besparen door bestaande processoren en een plastic behuizing te gebruiken, in plaats van processoren uit de A-serie en aluminium, al zijn er ook geluiden dat met de H5P- en H6P-processoren nieuwe A-serie processoren worden bedoeld. Een aparte variant voor China is niet zo vreemd: van de iPhone 4S verscheen ook een aparte versie met modelnummer A1431, terwijl de rest van de wereld modelnummer A1387 kreeg.

zenvo zagato bertone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 juli 2013, 21:01
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp budget iphone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.