Exclusief: Nieuwe bewijzen voor witte en bollere iPhone 3G (Foto’s)

iPhoneclub en MacFreak kregen de beschikking over spyfoto's van de behuizing van de nieuwe iPhone. Hoewel 100% authenticiteit natuurlijk pas gegarandeerd is wanneer Steve het apparaat zelf in de hand heeft, denken we dat deze foto's toch wel heel dicht in de buurt van het origineel liggen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iPhoneclub en Macfreak kregen vandaag tegelijkertijd nieuwe foto’s van de behuizing van de tweede generatie iPhone (iPhone 3G) toegespeeld. Deze foto’s zijn nog niet eerder op internet te zien geweest. Volgens onze bron – die om begrijpelijke redenen anoniem wil blijven – zijn de foto’s afkomstig van een vooraanstaande Europese accessoirefabrikant. De foto’s vertonen een grote overeenkomst met de eerder verschenen foto’s van een witte iPhone en bevestigen dat iPhone 2 (iPhone 3G) wel eens een bollere achterkant kan krijgen, vermoedelijk om ruimte te bieden aan een grotere (en zwaardere) batterij in verband met de meer energieverslindende 3G-verbinding. Daarnaast is de witte kleur een opmerkelijke keuze, omdat Apple de afgelopen tijd juist van de witte kleur aan het afstappen is. Of deze witte kleur het enige model zal zijn kon onze bron niet vertellen.


Op de foto’s is duidelijk te zien dat we geen extra knoppen hoeven te verwachten (aan de zijkanten) en verder is ook het ontbreken van een cameraopening aan de voorzijde opvallend. Tot nu toe werd min of meer aangenomen dat de iPhone 2 (iPhone 3G) een camera aan de voorkant zou krijgen om bijvoorbeeld videobellen of videochat mogelijk te maken. Morgen hebben we hopelijk ook meer informatie over het gebruikte materiaal.

Ook nu zullen sommige mensen zeggen dat de foto’s nep zijn, net zoals eerder bij de spyfoto’s van de witte iPhone. Prima, we willen niemand een mening opdringen en respecteren elke vorm van scepsis, maar persoonlijk denken wij dat deze foto’s toch wel eens heel erg dicht bij de werkelijkheid zouden kunnen liggen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

70 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.