Nieuw verhaal van Stephen King als videoserie via iTunes te bekijken

Een nog niet eerder gepubliceerd verhaal van Stephen King (N.) is vanaf nu te zien in een dagelijkse videoserie, verkrijgbaar via iTunes.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Stephen KingVerhalen van Stepen King bekijken? Ja, want het nog niet eerder gepubliceerde verhaal ‘N.’ van Stephen King is vanaf vandaag verkrijgbaar via iTunes, als videoserie. Het verhaal zal op 11 november 2008 pas verschijnen in de nieuwe verhalenbundel ‘Just After Sunset’. Maar de succesauteur laat iedereen nu al meegenieten van één van de verhalen, in de vorm van een 25-delige videoserie die je via de website NisHere.com kunt bekijken.

Van 28 juli tot 25 augustus is er elke weekdag een nieuwe episode beschikbaar. De serie is geoptimaliseerd voor mobiele telefoons en ook via iTunes verkrijgbaar, maar dan zul je wel de creditcard moeten trekken: een bundel van vijf episodes kost $0,99 en voor de complete serie betaal je $3,99. Waarschijnlijk zul je daarvoor wel een Amerikaans iTunes-account moeten hebben, want in de Nederlandse zijn alleen Stephen King-audioboeken te vinden. De episodes hebben een lengte van 2 minuten, hoewel de speelduur eigenlijk maar 1:30 minuut is omdat er een halve minuut verloren gaat aan aan- en afkondiging.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 oktober 2009, 0:34
Categorie Apps
Onderwerpen kingdom, sunset, verhalen, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.