iControlPad is bijna klaar: renderings en foto’s

De bedenkers van iControlPad, de gamescontroller voor de iPhone, hebben dit weekend voor het eerst foto's laten zien van het eindproduct. iControlPad is binnenkort te bestellen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iPad FinalAllemaal goed en wel, die iPhone-spelletjes, maar de controls blijven toch het zwakke punt. Gelukkig wordt er al een tijdlang gewerkt aan iControlPad, de extra behuizing voor de iPhone, met knoppen zodat je games kunt bedienen zoals je op de PSP gewend bent. De eerste iControlPads kunnen elk moment van de productieband rollen. Intussen hebben de bedenkers een aantal renderings en foto’s gemaakt.


Op de website van iControlpad verscheen dit weekend wat meer informatie en foto’s waaruit we kunnen afleiden hoe het uiteindelijke product eruit komt te zien. De D-Pad komt wel iets lager te zitten dan op de foto, maar voor de rest moet dit de uiteindelijke vorm worden. Via de mailinglist zullen de makers laten weten hoe je de iControlPad kunt bestellen.

Onderstaande video is overigens niet de iControlPad, maar laat wel zien waarom externe besturing bij het spelen van games een voordeel zou kunnen zijn. De hier getoonde video bespreekt een hardwarehack waardoor je een SNES-gamecontroller met de iPhone kunt verbinden.

Dank aan iMario

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.