Ngmoco trekt stekker uit We Rule, Godfinger en TouchPets-spellen

Twitter heeft de app-crashdienst Crahlytics overgenomen. Het bedrijf blijft zijn dienst gewoon aan ontwikkelaars aanbieden.

We RuleUitgever Ngmoco trekt de stekker uit freemium-spelletjes We Rule, GodFinger, TouchPets Cats en TouchPets Dogs. De spellen zullen vanaf 1 februari niet meer in de App Store staan. Na 31 maart zal het ook niet meer mogelijk zijn om de games te spelen als je ze in het verleden hebt gedownload, omdat de servers die nodig zijn om te spelen offline worden gehaald. Een reden voor het sluiten van de spellen is niet gegeven. Ngmoco maakte naam voor zichzelf met het succes van de freemium-spellen, die in korte tijd door ontzettend veel mensen werden gespeeld. Het duurde niet lang totdat het bedrijf werd overgenomen door het Japanse DeNA.

In We Rule moesten spelers hun eigen koninkrijk bouwen en beheren. Door je vrienden toe te voegen was het ook mogelijk om een kijkje bij de buren te nemen. TouchPets Cats en TouchPets Dogs gaven je een huisdier dat je op je iDevice kon verzorgen, terwijl je in GodFinger een kleine aardbol vorm gaf door er met je vinger in te graven.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 januari 2013, 12:52
Categorie Apps
Onderwerpen crash, twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.