Nerd Herder: handgemaakte iPhone-hoes met extra veel vakken

De Nerd Herder is een handgemaakt gadgethoesje voor je smartphone en allerlei kleine spulletjes. Verkrijgbaar in tientallen verschillende uitvoeringen voor 22 euro.

nerdherd-mapjeJe wilt de deur uit en moet je iPhone, geld, oordopjes, een plectrum, usb-stick en wat andere kleine spulletjes meenemen. Prop je alles in je broekzakken? Kies je voor een handtas? Welnee, wat je nodig hebt is de Nerd Herder. Dat is een gadgethoesje met meerdere vakken. Nerd Herder is geen massaproduct, maar handgemaakt hoesje waarvan elk exemplaar uniek is. Via Etsy, de website waar mensen zelfgemaakte spullen kunnen aanbieden, kun je tientallen varianten van de Nerd Herd aanschaffen voor €22,10 per stuk. Er is ook een los verkrijgbaar polsbandje (€5,33) bij te bestellen.


Er zitten allerlei vakjes in de Nerd Herder, voor alle spullen die je wilt meenemen. Het smartphonevakje is geschikt voor de iPhone en smartphones van andere merken (behalve de phablets). Voor de iPhone 5 en latere modellen heb je de XL-versie van de Nerd Herder nodig, waar zelfs een kleine digitale camera in past. Alles voor een avondje uit of een koffiedate heb je bij de hand en de makers hebben zelfs aan mensen met specifieke interesses (zoals katten) gedacht. Bij elk mapje krijg je een plastic insteekmodule voor bankpassen en een karabijnhaak om aan je tas te bevestigen.

nerd herder mapje

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2013, 21:54
Categorie Accessoires
Onderwerp hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.