monument valley screenshots

Monument Valley is Apple’s gratis App van de Week

De prachtige game Monument Valley is Apple's gratis App van de week. Deze artistieke puzzelgame is enorm populair, dus grijp je kans om deze parel voor nop op te pakken.

Monument Valley iPad iPhone header
De prachtige puzzelgame Monument Valley is momenteel gratis te downloaden in de App Store. De artistieke puzzelgame was al een aantal keren in de aanbieding, maar was nog nooit gratis te verkrijgen.

Update: Zoals we al een beetje hadden verwacht is Monument Valley deze week Apple’s gratis App van de week. Dat betekent dus dat Monument Valley in ieder geval tot volgende week vrijdag voor nop uit de App Store te plukken is.

Iedere week licht Apple op vrijdag een app uit door hem zeven dagen lang gratis te maken. In veel gevallen is die app of game al langer gratis beschikbaar, net zoals in het geval van Monument Valley.

Monument Valley: prijswinnende puzzelgame

Monument Valley verscheen alweer anderhalf jaar geleden en is geïnspireerd op de artistieke kunsten van de Nederlandse kunstenaar M.C. Esher. Zijn kunstwerken zijn kenmerkend door vreemde constructies, zoals de bekende en onmogelijke trappen. In de game maak je dan ook gebruik van optische illusies en ogenschijnlijk vreemde constructies.

De game is in 2014 onderscheiden met de Apple Design Award en is geroemd om zijn artistieke uitstraling. In de game begeleid je een poppetje met een witte hoed door verschillende levels door de omgeving te manipuleren. Zo kantel je wegen en draai je het level om om het hoofdpersonage naar het einde te brengen. Nu de game gratis is, bespaar je daarmee €3,99.

Revisiegeschiedenis:

  • 2015 - 04 december: Op 4 december bleek dat Monument Valley een week lang Apple's gratis App van de week is. Deze informatie is in het artikel gezet.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 december 2015, 7:58
Categorie Apps
Onderwerp monument valley

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.