Native twitteren op de iPhone met MobileTwitter

MobileTwitter is een native applicatie om te twitteren. De applicatie is te installeren via de STE-repo en bevalt beter dan de verschillende webapps die je via Safari moet gebruiken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Mobile TwitterTwitter-verslaafden, ook wel bekend als twitterati, konden tot nu toe alleen terecht in Safari. Er waren verschillende Twitter-webapps zoals PocketTweets en ThinCloud, maar een native Twitter-applicatie was er nog niet. Daar komt met MobileTwitter verandering in: Nicholas Pike heeft zojuist deze applicatie beschikbaar gesteld via de STE-repository in Installer.


Veel valt er niet over de applicatie te zeggen: het werkt zoals bedoelt en lijkt een aantal voordelen te hebben ten opzichte van de Twitter-webapps. Minder praktisch is de knoppenbalk aan de onderkant van het scherm, omdat je daar makkelijk op tikt tijdens het intypen van een tekst. Overigens is er ook een Twitter-applicatie van Craig Hockenberry in de maak, maar daarop moeten we waarschijnlijk tot juni wachten. Tot dan toe lijkt MobileTwitter prima te voldoen.

Downloaden: Mobile Twitter
Installeren: STE source, http://repo.smxy.org/iphone-apps/

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.