MyLifter: slim takelsysteem verbindt met iPhone-app

De MyLifter is een takelsysteem met bijbehorende iPhone-app, waarmee je ongeveer 23 kilo omhoog kunt tillen.

MyLifterTakelsysteem MyLifter laat je net als alternatieve takelaars een klein gewicht omhoog tillen, maar doet dit met een Bluetooth-verbinding naar je iPhone en een bijbehorende iOS-app. Je hebt hierdoor geen losse afstandsbediening meer nodig. Dit app-bestuurbare systeem is daarnaast slim in gebruik: gebruik je meerdere MyLifters, dan kun je ze met elkaar synchroniseren zodat ze samen een nog zwaarder gewicht kunnen tillen.

iPhone-loze MyLifter-bezitters kunnen een speciale afstandsbediening erbij pakken om iets omhoog te takelen. Deze verbindt, net als je iPhone, via Bluetooth 4.0 met de apparaten. Er is daarom minstens een iPhone 4s vereist.

Een enkele MyLifter kan ongeveer 23 kilo tillen en wordt op Kickstarter aangeboden voor 75 dollar. Dat is de helft van de prijs die er uiteindelijk in winkels betaald moet worden voor de op afstand bestuurbare katrol, maar je moet wel rekenen op nog eens 20 dollar extra aan verzendkosten. Maak een donatie van 150 dollar plus 30 dollar verzendkosten en je krijgt twee exemplaren, die samen ruim 45 kilo kunnen tillen. Over het slagen van het project hoef je geen zorgen te hebben: inmiddels is 80 procent van het beoogde geld al binnen, met nog een maand te gaan. Dat gaan ze wel redden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 december 2013, 20:08
Categorie Accessoires
Onderwerp kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.