Atoll SoundPad: iPad Smart Cover met ingebouwde speakers

De Atoll SoundPad is een Smart Cover voor de iPad met een ingebouwde luidspreker.

Atoll SoundPad dichtDe Atoll SoundPad is een Smart Cover voor de iPad met ingebouwde luidsprekers, die je met knoppen aan de binnenzijde van de cover kunt bedienen. Op deze manier wil het accessoire wat extra volume aan je iPad toevoegen zonder dat je een losse speaker met je meedraagt. Eerder deze maand wist de SoundPad al aardig wat mensen te imponeren, maar inmiddels zijn de makers ook naar Indiegogo gestapt om geld voor de productie in te zamelen. Bijkomend voordeel is dat je op Indiegogo ook je bestelling naar Nederland en België kunt laten verzenden, iets dat niet kan vanuit Atoll’s eigen webshop.

De SoundPad verbindt via Bluetooth met je iPad, waardoor er geen extra kabels nodig zijn om je muziek af te spelen. Dit betekent ook dat de speaker een eigen accu heeft die je naast die van je iPad moet opladen. Volgens Atoll is deze batterij krachtig genoeg om 10 uur onafgebroken muziek mee af te spelen.

Atoll SoundPad

De iPad-speakercover van Atoll belooft een beter volume dan de ingebouwde luidsprekers van de iPad, maar één bijkomend nadeel moet je wel rekening mee houden: je iPad wordt bij het gebruik iets zwaarder. Volgens de makers weegt de SoundPad 119 gram. Om dat gewicht in verhouding te brengen: de iPad Air weegt 469 gram.

De SoundPad zal worden aangeboden voor de iPad 2, iPad derde en vierde generatie, de iPad Air, iPad mini en de iPad mini Retina. Een Indiegogo-donatie van minstens 109 dollar verzekert je van een SoundPad, maar dan moet je wel 15 dollar aan verzendkosten extra doneren. Het geld wordt pas van je rekening gehaald als het project 33.000 dollar weet in te zamelen. Een doel waar ze nog twee maanden de tijd voor hebben.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QR0lPmbXXsE

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 december 2013, 19:34
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.