MyBells: deurbel met iPhone-app en basisstation met touchscreen

De MyBells ie een deurbel met iPhone-app, zodat je altijd kunt zien wie er bij de deur staat. Bovendien kun je een eigen ringtone uploaden.

MyBellsIndiegogo-project MyBells belooft een slimme deurbel met een camera en microfoon die met je iPhone kan verbinden. Hierdoor zie je via een app wie er bij de deur staat en krijg je een notificatie zodra de bel gaat. Bij iedere beldruk wordt er ook een geluid afgespeeld in bijvoorbeeld je woonkamer via één van de bijbehorende speakers. Een optioneel basisstation heeft een eigen touchscreen, microfoon en speakers, waardoor je ook zonder iPhone ziet wie er voor de deur staat.

Vanuit de app kun je ook een beltoon voor in huis uploaden, waardoor je bijvoorbeeld een muziektrack of een ander geluidseffect kunt horen. Er moet wel een stroomvoorziening bij je deur in de buurt zitten, want de MyBells maakt geen gebruik van batterijen.

Je kunt MyBells bestellen door op Indiegogo minstens 70 dollar plus 10 dollar aan verzendkosten te betalen. Leg je meer geld neer, dan krijg je extra speakers om rond je huis op te hangen. Pas bij een donatie van 170 dollar krijg je een basisstation met touchscreen. Het is een flexibel crowdfundproject, wat betekent dat je geld ongeacht het behaalde streefbedrag wordt afgeschreven. De makers hopen in ieder geval voor 18 november 70.000 dollar in te zamelen.

Uiteraard zijn we al eerder iPhone-deurbellen tegengekomen. De iDoorcam en Doorbot beloven min of meer hetzelfde, maar dan zonder basisstation met touchscreen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 oktober 2013, 18:01
Categorie Accessoires
Onderwerpen deurbel, indiegogo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.