iRig BlueBoard nu beschikbaar: voetpedaal voor iRig-instrumenten

IK Multimedia verkoopt vanaf nu de iRig BlueBoard, een schakelpaneel voor muzikanten dat via Bluetooth met je iPhone verbindt.

iRig BlueBoardIK Multimedia verkoopt nu ook een speciaal schakelpaneel dat je kunt aansluiten op je iPad, zoddat je een daarop aangesloten instrument makkelijk in één keer van geluid laat veranderen. Zo heb je met een druk van je voet bijvoorbeeld een andere elektrische gitaar. De BlueBoard verbindt met je iPad via Bluetooth, waardoor je geen zorgen hebt over verdere kabelzooi. IK Multimedia kondigde het accessoire al begin dit jaar aan, maar sindsdien werd de BlueBoard continu uitgesteld. Vanaf deze week wordt het apparaatje wereldwijd verkocht.

De BlueBoard heeft een adviesprijs van €79,99 in Europa, en wordt voor $99,95 verkocht in de Verenigde Staten. Bestellen kan onder andere in de webshop van IK Multimedia, maar je kunt uiteraard ook even wachten tot Nederlandse winkels het hulpmiddel aanbieden. In de iCulture Shop worden sommige iRig-producten verkocht, en bij Bax-Shop is de BlueBoard al te reserveren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 oktober 2013, 16:51
Categorieën Accessoires, Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.